ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ

Από την Δομημένη Καλωδίωση μέχρι την Ασφαλή Επικοινωνία του Δικτύου σας. Το Σύστημα Ελέγχου της Φυσικής Ασφάλειας των Εγκαταστάσεών σας μέχρι την Καταμέτρηση των Πελατών στο Κατάστημά σας. Την Ταμειακή Μηχανή μέχρι τον Ψηφιακό Μετασχηματισμό των Αναγκών σας σε Διαδικασίες όπως αυτές θα αποτυπώσουμε στην Εμπορικό Σύστημα μέχρι όλη την πληροφορία Διαχείρισης Πελατών CRM και στο σύνολό τους το ERP. Από την Μηχανογράφηση Λογιστικού Γραφείου ως την Ωρομέτρηση στη Μισθοδοσία. Από το Site σας ως την Διασύνδεση της Eμπορικής σας Eφαρμογής με το eshop και την Bελτιστοποίηση της Digital Παρουσία σας.

Dream Pulse is a Bootstrap 4.3.1 template designed for your websites. You can modify this layout as you like.

Οι Επιλογές μας

Μονόδρομος η επιλογή συνεργασίας με τους καλύτερους του χώρου.

Epsilonnet στο λογισμικό εμπορικών και λογιστικών εφαρμογών αλλά και κάθετων λύσεων όπως γρήγορης τιμολόγησης , εστίασης ξενοδοχείου και εστιατορίου , ελαιοτριβείων διασύνδεσης με eshop κ.ά., Panduit για την καλωδίωση, Mikrotik για την επικοινωνία των δικτύων, Fortinet και Eset για την προστασία, Asterisk για την τηλεφωνία, HP & Dell servers, Microsoft OS & databases local ή στο azure, Εκτύπωση με Lexmark laser , Epson θερμική, Zebra ετικέτες, Ενώ τα ταμειακά συστήματα σήμερα έρχονται τόσο απο παραδοσιακούς κατασκευαστές όπως ICS φορολογικοί μηχανισμοί, ταμειακές DPS,ICS,RBS,Δασκαλάκη,Elzap αλλά και λύσεις ταμειακών μέσω παρόχου Epsilonnet, Και τέλος φυσική Ασφάλεια και επιτήρηση με λύσεις Hikvision και Paradox

Το Προφίλ μας

Ο Λιανός Τριαντάφυλλος ιδρυτής της επιχείρησης έχοντας προϋπηρεσία και την εμπειρία τόσο της τεχνικής διεύθυνσης από την πλευρά του προμηθευτή λύσεων πληροφορικής όσο και της άλλης όχθης, αυτής της διεύθυνσης μηχανογράφησης από την θέση του πελάτη προχώρησε στις αρχές του 2010 στην οργάνωση και έναρξη ιδιωτικής επιχείρησης παροχής υπηρεσιών αλλά και εμπορικής δραστηριότητας.

Από το 2017 πήρε και διάσταση λιανικής δραστηριότητας με την έναρξη εργασιών της επιχείσης onetech.gr αλλά και τεχνικής κάλυψης επισκευής smartphone συσκευων.

Οι Πελάτες μας

οι λύσεις μας εχουν καλύψει πλήθος εμπορικών επιχειρήσεων αλλά και παροχής υπηρεσιών ειδικότερα λύσεις στο χώρο των καλλυντικών, της εμπορίας ενδυμάτων και υποδημάτων , τεχνικές και κατασκευαστικές, στο χώρο της εστίασης και άλλες που έχουμε την χαρά και υποστηρίζουμε μέχρι καισήμερα.

Επικοινωνία

Καλέστε μας να συζητήσουμε όποια ανάγκη σας, θα χαρούμε να δώσουμε λύση.

Πάρνηθος 53,
Αχαρνές, 13674
sales@ennet.gr
τηλ. 210 24 07 717