Σχετικά

Η ΕNNET( Encoding Networks ) ιδρύθηκε για να προσφέρει λύσεις πληροφορικής για επιχειρήσεις. Η αποστολή μας από την πρώτη μέρα λειτουργίας μας, είναι η καλλιέργεια επαγγελματικών σχέσεων με το πελατολόγιό μας και η παροχή αποτελεσματικών και αξιόπιστων λύσεων πληροφορικής για τις ανάγκες του. Έχοντας πάνω από 20 χρόνια εμπειρίας η εταιρεία μας έχει να επιδείξει ένα αρκετά σοβαρό αριθμό πελατών οι οποίοι έχοντας ήδη ή αγοράζοντας καινούργιο μηχανογραφικό εξοπλισμό απευθύνθηκαν σε εμάς για την οργάνωση και την αρτιότερη χρήση της τεχνολογίας στον εργασιακό τους χώρο

Η ομάδα μας είναι εξοπλισμένη με ένα ανεπτυγμένο σύνολο δεξιοτήτων  που αναπτύχθηκε από δεκαετίες εμπειρίας όχι μόνο στην τεχνολογία της πληροφορικής αλλά και στις επιχειρηματικές διαδικασίες σε ένα ευρύ φάσμα επιχειρησιακών τομέων.

Αυτή ακριβώς η επιχειρησιακή εμπειρία μας καθιστά ιδανικά τοποθετημένους να σας προσφέρουμε λύσεις που υπόσχονται τη μέγιστη επιχειρησιακή απόδοση, κέρδη παραγωγικότητας αλλά και εξοικονόμηση κόστους για κάθε έναν από τους πελάτες, ανεξαρτήτως κλάδου.

Μας διέπουν οι εξής βασικές αρχές:

Συνεχίζουμε να βελτιώνουμε τις ικανότητές μας και να επενδύουμε στην έρευνα και την ανάπτυξη, γιατί το πιο σημαντικό για εμάς είναι η επιτυχία των στόχων που έχουν θέσει οι πελάτες μας.

-Ουσιαστική συνεργασία με τους πελάτες και τους συνεργάτες μας

-Εις βάθος κατανόηση της λειτουργίας και των αναγκών της εκάστοτε επιχείρησης

-Συνεργασία μέχρι την πλήρη ολοκλήρωση της εργασίας που μας ανατέθηκε

Scroll to Top