EPSILON SMART

Δυνατότητες

Δημιουργήστε εύκολα και άμεσα τα νέα ηλεκτρονικά τιμολόγια και πραγματοποιήστε τις αποστολές σας μέσω email.
Απευθείας σύνδεση με την πλατφόρμα myDATA την Α.Α.Δ.Ε.

Συνδέστε την επιχείρησή σας με τον Λογιστή

Αυτόματη πληροφόρηση του λογιστικού γραφείου για όλα τα δεδομένα που επιλέγετε να γνωρίζει.

Σύνδεση με την πλατφόρμα myDATA

Εκδώστε παραστατικά και ταυτόχρονα διασφαλίστε απευθείας σύνδεση με την Α.Α.Δ.Ε. και την πλατφόρμα myDATA (Digital Accounting and Tax Application) για την άμεση αποστολή τους. Αξιοποιήστε την τεχνολογία προς όφελος σας με την αξιοπιστία και την εγγύηση της Epsilon Net.

image

Αμφίδρομη επικοινωνία

Η επιχείρηση με την έναρξη χρήσης της εφαρμογής λαμβάνει On line όλα τα δεδομένα συναλλασσομένων και λοιπών λογαριασμών από τις εφαρμογές (Extra – Hyper – Academia Financials – Accountant) που τηρεί ο λογιστής στο γραφείο του.

Οι λογιστικές εφαρμογές (Extra – Hyper – Academia Financials – Accountant) των λογιστικών γραφείων ενημερώνονται αυτόματα με τα παραστατικά που εκδίδει η επιχείρηση και συνδέονται μόνο με την εφαρμογή Epsilon Smart.

image

Σύνδεση με Hotel Availabilities Channel Manager

Το πληρέστερο Ελληνικό Channel Manager της αγοράς επικοινωνεί με το Epsilon Smart Philoxenia. Διαχειριστείτε τις Online κρατήσεις σας άμεσα και αποτελεσματικά χωρίς προβλήματα και overbooking. Αυξήστε τις κρατήσεις των δωματίων, ενημερωθείτε για την εξέλιξη τους σε πραγματικό χρόνο και βελτιώστε την εξυπηρέτηση πελατών.

Για περισσότερες πληροφορίες πατήσε εδώ

image

Σύνδεση με Skroutz Marketplace

Η νέα λειτουργικότητα σας προσφέρει τη δυνατότητα να εκτελείτε εντελώς αυτοματοποιημένα, εύκολα και με ασφάλεια, καθημερινές εργασίες και συναλλαγές με το Marketplace της Skroutz, καθώς και εξατομικευμένες λειτουργίες για τα προϊόντα, την ενημέρωση, την παρακολούθηση και τη διαχείριση των παραγγελιών.

Επιλέξτε τα είδη που θέλετε να εμφανίζονται στο Skroutz Marketplace και ενημερωθείτε άμεσα για όλες τις νέες παραγγελίες που καταχωρούνται στο Skroutz ενώ τις διαχειρίζεστε, μεμονωμένα ή μαζικά μέσα από κατάλληλα σχεδιασμένες αναφορές.

Παράλληλα, παρακολουθήστε και αποστείλετε την Απόδειξη Λιανικής Πώλησης ή το τιμολόγιο καθώς τυπώνετε το voucher για την εταιρεία courier.

Για περισσότερες πληροφορίες πατήσε εδώ

image

Σύνδεση με Digital4U e-shop Wizard

Η νέα λειτουργικότητα σας προσφέρει τη δυνατότητα να δημιουργήσετε το δικό σας ηλεκτρονικό κατάστημα εύκολα, γρήγορα και με ασφάλεια, διευρύνοντας έτσι τα κανάλια πωλήσεών σας μέσω της εξωστρέφειας ενός ηλεκτρονικού καταστήματος. Βρείτε νέους πελάτες, χωρίς γεωγραφικούς περιορισμούς και αυξήστε τις πωλήσεις σας!

Για περισσότερες πληροφορίες πατήσε εδώ

image

Πολιτική Συστάσεων

Συστήστε στους φίλους ή συνεργάτες σας το Epsilon Smart και κερδίστε άμεσα χρήματα στο λογαριασμός σας.

image

Σύνδεση με τράπεζες

Συνδεθείτε με τους τραπεζικούς σας λογαριασμούς με το Banking Connector και διευθύνετε την επιχείρηση σας όπου και αν βρίσκεστε. Παρακολουθήστε τα υπόλοιπα σας, τις κινήσεις των λογαριασμών σας και καταχωρήστε εμβάσματα μέσω SEPA (Single European Payments Area) εύκολα, γρήγορα και αξιόπιστα.

image

Μείωση κόστους

Εργαστείτε μέσα από ένα σύγχρονο Web περιβάλλον, από οποιοδήποτε συσκευή (Η/Υ, laptop, tablet, smartphone) και από οποιοδήποτε λειτουργικό σύστημα (Windows, i/OS, Android) χωρίς κόστη παραμετροποίησης, χωρίς επιπλέον κρυφές χρεώσεις και με δυνατότητα μηνιαίας ή ετήσιας συνδρομής για ακόμη καλύτερο έλεγχο.

image

Μειώστε τον φόρτο εργασίας

Αυτοματοποιήστε τις εργασίες σας πολύ εύκολα και οδηγήστε την επιχείρησή σας στη νέα εποχή, εξασφαλίζοντας άμεσο κέρδος, αύξηση της παραγωγικότητας και μείωση του φόρτου εργασίας.

image

Αποθήκη

Ενημερωθείτε για όλες τις λειτουργίες της αποθήκης ανά πάσα στιγμή και όπου και αν βρίσκεστε. Πραγματοποιήστε εύκολο άνοιγμα είδους/υπηρεσίας, ανεβάστε φωτογραφία και δείτε τις κινήσεις τους άμεσα.

image

Η πληροφόρηση που αλλάζει τα δεδομένα

Δημιουργήστε KPIs προσαρμοσμένα στις ανάγκες σας έχοντας πρόσβαση σε όλα τα δεδομένα από παντού. Έχετε άμεση πληροφόρηση για όλες τις συναλλαγές της επιχείρησης σας (Πληρωμές, Εισπράξεις, Πελάτες, Προμηθευτές), τη ρευστότητα και την πορεία της για οποιοδήποτε χρονικό διάστημα επιλέξετε.

image

Οργάνωση & έλεγχος

Καταγράψτε τις εργασίες και τα ραντεβού σας. Ημερολόγιο και εργαλεία CRM για τον απόλυτο έλεγχο της επιχείρησής σας, με Online πρόσβαση σε όλες τις ενέργειές σας από οπουδήποτε.

image

Cloud

Αξιοποιήστε το Cloud προς όφελος σας, εξασφαλίζοντας πόρους για την επιχείρησή σας. Το Microsoft Azure σας παρέχει την ασφάλεια που χρειάζεστε σε όλη την επιχειρηματική σας δραστηριότητα.

image

Mobile app

Μπορείτε να βρείτε την εφαρμογή του Epsilon Smart στο App store & στο Google Play. Πλήρης εφαρμογή του Epsilon Smart στις Android & iOS συσκευές σας. Όλες οι λειτουργίες της επιχείρησή σας στο smartphone ή το tablet σας.

image
Scroll to Top