PYLON

Πλεονεκτήματα

Η τεχνολογική υπεροχή του PYLON είναι εμφανής από τη στιγμή της εγκατάστασης. Μία υπερσύγχρονη πλατφόρμα που αναπτύχθηκε σε Microsoft .net Framework 4.5 για μέγιστη ταχύτητασταθερότητα και ασφάλεια των δεδομένων σας.

Οι 3 άξονες καινοτομίας της PYLON

TΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗ ΥΠΕΡΟΧΗ

Stateless Application Server

Τα δεδομένα σας «ταξιδεύουν» με ασφάλεια και με ταχύτητα. Ακόμα και αν το δίκτυό σας προσωρινά τεθεί εκτός λειτουργίας, η αποθήκευση των δεδομένων σας θα είναι εφικτή όταν βρεθεί και πάλι online!

Εξαιρετικό U.I.C. (User Interface Customization)

Κάθε χρήστης του PYLON μπορεί να έχει μία ξεχωριστή και απόλυτα προσωποποιημένη εμπειρία χρήσης. Σχεδιάστε με ελευθερία τις οθόνες, προσθαφαιρέστε πεδία ή δικές σας διαδικασίες υπολογισμών, επαλήθευσης κλπ σύμφωνα με τις ανάγκες της επιχείρησής σας, μέσω του Workflow Customizer.

E.R.G. (Easy Report Generator)

Δημιουργήστε τη δική σας εκτύπωση χωρίς καμία τεχνική γνώση! Oι εκτυπώσεις μπορούν επίσης να εμφανιστούν σε browser οθόνη, να εξαχθούν σε όλα τα Office formats, να επισυναφθούν σε email ή ακόμα και να ενσωματωθούν ως KPI (Key Performance Indicator) στο προσωπικό σας dashboard!

Asynchronous Processing

Μπορείτε να δουλεύετε, ενώ ταυτόχρονα το σύστημα στο παρασκήνιο υπολογίζει και ετοιμάζει αυτό που χρειάζεστε. Προγραμματίστε τον PYLON Scheduler να ετοιμάσει την εκτύπωση που επιθυμείτε το βράδυ μετά το κλείσιμο των ημερήσιων εργασιών σας και να σας τη στείλει με email!

Ελάτε σε έναν κόσμο χωρίς περιορισμούς.

Ελάτε στον κόσμο του PYLON!

ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ ΟΦΕΛΗ

I-UI (Intuitive User Interface)

O χρόνος που απαιτείται για την εκπαίδευση των υπαλλήλων σας είναι πολύ μικρός μειώνοντας έτσι το κόστος μετάβασής τους από το προηγούμενο σύστημα.

Οικείο περιβάλλον εργασίας

Είναι σχεδιασμένο ώστε να κατευθύνει «διαισθητικά» τον χρήστη, εκμεταλλευόμενο την υφιστάμενη εξοικείωσή του με το λειτουργικό σύστημα Windows ή τις εφαρμογές της σουίτας Microsoft Office.

Εξατομικευμένη εμπειρία χρήσης

Το software προσαρμόζεται στην επιχείρησή σας και όχι η επιχείρησή σας στο software. Προσθέτοντας νέα δεδομένα εκεί που τα χρειάζεστε, αναπτύσσετε νέους κανόνες και ελέγχους για να εξασφαλίσετε τη λήψη αποφάσεων πάνω σε αληθινά δεδομένα.

Data Mining

Η ειδικά μελετημένη αρχιτεκτονική άντλησης δεδομένων στοχεύει στο να σας προσφέρει έγκυρη πληροφόρηση από προηγούμενες περιόδους με απαράμιλλη ταχύτητα και αμεσότητα,ώστε να εντοπίζετε εύκολα και απλά τα σημεία στα οποία πρέπει να επικεντρώσετε.

3 άξονες καινοτομίας

Fast-Start

προ-παραμετροποιημένη βάση δεδομένων με σειρές, τύπους παραστατικών, γέφυρες, φόρμες εκτύπωσης, κλπ. έτοιμων για άμεση χρήση

Asynchronous Reporting

εκμηδενίζει τις αναμονές και αυξάνει την παραγωγικότητα δίνοντας οριστικό τέλος στους “νεκρούς χρόνους” μπροστά στις οθόνες

Stateless Application Server

μπορεί να διαχειριστεί με ταχύτητα και αποτελεσματικότητα ακόμα και τα πιο ακραία σενάρια επικοινωνίας μεταξύ server-client

PYLON Scheduler

για χρονοπρογραμματισμό διαδικασιών όποτε εσείς το θέλετε και χωρίς να απαιτείται η φυσική σας παρουσία

Rich User Interface

περιβάλλον εργασίας χωρίς κρυφές επιλογές, χωρίς περιττές μετακινήσεις, χωρίς «φλύαρη» πληροφόρηση

Scroll to Top